Om oss

Juica startade 2013 på Södermalm i Stockholm. Vi är ett mikropresseri (ja, det har vi förstås lånat från mikrobryggeri) som producerar färska kallpressade opastöriserade grönsaksjuicer för bland annat juicecleanse och levererar hem till dig. Sedan 2014 finns våra drycker också i utvalda butiker i Stockholm. Våra produkter ska vara bra för kroppen och erbjuda våra kunder en boost med vitaminer och mineraler. Att dricka våra drycker ska vara ett bra och sunt val för kroppen.

Juica föddes efter en resa till Los Angeles och en 20 dagars cleanse. Vi som grundat Juica är två vänner med ett gemensamt intresse för hälsa och träning. Patrik är en Juicare av rang och har erfarenhet av ett flertal både korta som långa fasta-perioder. Han har pressat de flesta olika sorters juicer med ökat välmående samt viktnedgång som följd. På en resa till Los Angeles väcktes juiceintresset och därefter gick råsaftcentrifugen varm hemma. Samtidigt kom tanken att det måste finnas ett enklare, snabbare och bättre sätt att göra detta än att varje morgon skölja och hacka grönsaker för att sedan pressa dem i centrifugen. Börjar fortfarande varje morgon med grönsaksjuice men nu från Juicas egna mikropresseri och har konstaterat att de tidigare återkommande förkylningarna är som bortblåsta.Vid starten 2013 gick de första juicerna till vänner och bekanta. Men snabbt hörde personer vi inte kände av sig och ville beställa. Och idag är vi väldigt glada att få vara med och hjälpa många människor att leva lite nyttigare, till exempel med en juice-cleanse då och då eller en frukostjuice varje dag. För vi på Juica vill ge dig de bästa kallpressade dryckerna, som både smakar gott och gör gott. Därför tummar vi aldrig på kvaliteten. Att använda de bästa ekologiska råvarorna är en självklarhet för oss. Och tillsatser och andra konstigheter har vi bannlyst. För det är viktigt för oss att kunna vara stolta över våra produkter - att veta att det helt enkelt är nyttiga pressade grönsaker och lite frukt rakt ner i en flaska, ingenting annat. Då känns det bra i magen!                 

Vi vill vi gärna dela med oss av det som funkat för oss och på ett enkelt sätt fått oss att må bättre. Vi hoppas att du ska gilla det vi gör.


Vår story