Så fungerar det

Det är enkelt! Du beställer på sajten och vi levererar direkt hem till dig. Fyll på kylen med gröna juicer och gör Juica till en del av din dagliga rutin eller kör en fasta med Juica i en, två, tre eller fem dagar. Kanske vill du alltid börja veckan med en fastedag, då beställer du en 1-dagars till varje måndag. Eller så vill du bara köra en 3-dagars en enda gång. Båda varianterna går lika bra. Det handlar om att du ska må bra och ibland kan man behöva börja om. Prova dig fram och ta reda på vad som passar dig. Så länge du känner dig motiverad är det bara att köra igång!  På "Mitt Juica", kan du enkelt hantera dina orders, där kan du även lägga upp prenumerationer. Vill du testa dryckerna eller bara dricka en enstaka då och då för att de är goda och fyllda med nyttigheter kan du också ta en sväng förbi någon av våra återförsäljare.


Beställ

Beställ online

Gå in på “Butik”. Välj först mellan de olika nivåerna t ex Original,  Mjukstart eller Omstart. Därefter väljer du antalet dagar du skulle vilja Juica-fasta och önskat leveransdatum. Eller så kanske du vill ha ett Frukostpaket eller en 5:2 prenumeration. Sedan betalar du med kort eller faktura.

Beställ

Din juice kallpressas

Vi kallpressar din juice på  ekologiska färska frukter och grönsaker och tappar på flaska strax innan den levereras hem till dig.  Om du har beställt en fem-dagars cleanse så pressar och levererar vi vid två tillfällen, så du inte behöver oroa dig för plats i kylskåpet. Den färska juicen håller i minst fem dagar.

Beställ

Och körs hem till din dörr

När juicerna är klara är det dags för leverans. Vi levererar våra juicer i en speciell kylpåse som håller de väl kylda hela vägen hem till din dörr.  Leverans i Stockholm sker Söndag, Måndag, Onsdag,Torsdag 18.00-22.00 och bor du utanför Stockholm levererar vi Måndagar och torsdagar med våra leveranspartners. På leveransdagen får du ett mail av oss samt ett sms från vår partner BEST Transport och kan följa just din leverans via deras track 'n trace- system. För leveranser utanför Stockholm varierar tider och dagar beroende på vilken ort du beställer till. Har du några funderingar gällande din leverans eller om just du kan få Juica, så hör gärna av dig till oss. 

Beställ

Börja din Juica-fasta

När ditt paket är levererat till dig är det dags att börja Juica. Vi har tänkt åt dig så det enda du behöver göra är att dricka dryckerna enligt det schema som du får i din leveransbekräftelse. Kör på! Har du några funderingar så hör gärna av dig till oss så svarar vi gärna på dina frågor.